Suomeksi

Kutsu ystäväsi tai yrityksesi henkilökunta viettämään erilainen ilta viinien maailmaan!

Avinean johdolla teidät viinien maailmaan johdattaa sommelier Andreas Sandén. Avinea räätälöi erilaisia juoma tasting asiakkaiden toiveiden mukaisesti mahdollistaen asiakkailleen innostavan, opettavaisen ja viihdyttävän illan juomien parissa.

Kokoa ystäväsi juusto- ja viini-iltaan, tarjoa kolmen ruokalajin illallinen täydellisten juomien kera tai järjestä miesporukalle olut tasting. Yllätä asiakkaasi tarjoamalla heille unohtumaton kokemus nauttien, esimerkiksi espanjalaisista tapaksista viineineen tai tutustuta heidät viskien historiaan ja niiden eri makuihin.
Oikean makuyhdistelmän löytäminen ei ole vaikeaa tai kallista. Tähän maailmaan sinut johdattaa Avinea. Samalla se opastaa kuinka merenkurkun kala sopii yhtä hyvin viinien kera kuin hummerikin. Avinea tarjoaa myös konsultti- ja koulutuspalveluja, erilaisia luentoja, ravintolahenkilökunnan viinikoulutusta sekä viinilistojen laadintaa ravintoloille.

Palvelut / Teemaillat:

Viinin maistelu
- Teeman mukaan esim. rypälelajikkeen mukaan, eri maat, alueet ja vuosikerrat

Kuohuviini maistelu

Juusto ja viini-ilta

Ruoan ja juoman yhdistäminen
- Suunniteltu erikoisateriakokonaisuus kolmella tai neljällä ruokalajilla viineineen yhteistyössä pitopalvelukumppanin kanssa.

Tislattujen alkoholien maistelu:
- Konjakki tai viski tasting

Viinien tai viskien maisteluiltoihin, jotka sisältävät 4-5 tuotetta varataan n. 1-1.5 tuntia.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistut ilta vieraillesi!

Yhteystiedot:

Avinea
Andreas Sandén
Svedjentie 3 A 2
65610 Mustasaari
Sähköposti: andreas.sanden@netikka.fi
Puh. 050 5575367